MILAN BORJAN TITULOM ZAVRŠIO EPIZODU U SLOVANU, PA UZEO MIKROFON: Sledi li povratak u Zvezdu? 

Navijači su mu pevali: „Borjane, ostani“.

Fudbaleri Slovana iz Bratislave, na čelu sa Milanom Borjanom, ostvarili su veličanstvenu pobedu nad Ružomberokom rezultatom 5:1, čime su obezbedili svoju šestu uzastopnu titulu šampiona Slovačke, a ukupno 14. put u istoriji. Uspeh je proslavljen pred 9.000 oduševljenih navijača koji su prisustvom uveličali ovaj važan trenutak za klub.

Nakon godinu dana provedenih na pozajmici u Slovanu, Milan Borjan se oprostio od kluba čiji je bio važan član. Istekom pozajmice iz Crvene zvezde, Borjan se sada sprema za povratak u Beograd. Predsednik kluba, Ivan Kmotrik, istakao je Borjanovu izuzetnu podršku i doprinos tokom sezone, posebno ističući njegov ključni doprinos u dvomeču sa Sviftom iz Luksemburga.

Emocije su kulminirale kada su navijači izrazili svoju naklonost prema Borjanu skandirajući „Borjane, ostani“, što je duboko dirnulo ovog iskusnog srpskog golmana. Pre same utakmice, Borjan je dobio posebno priznanje u vidu uramljenog dresa i nagrade za najboljeg golmana slovačke lige, čime je nastavio niz uspeha započet u Crvenoj zvezdi sa sedam uzastopnih titula.

Nakon ove velike pobede, igrači i navijači Slovana su zajedno proslavili osvajanje šampionata. Bivši kapiten Crvene zvezde dobio je prave ovacije od simpatizera kluba, a nije propustio priliku da im se zahvali.

Tokom slavlja je uzeo mikrofon u ruke i poručio im:

Čestitam vam jer da nije bilo vas ne bi bilo ni ovog uspeha. Hvala što ste pokazali ljubav, poštovanje i podršku, Hvala vam

Sa ugovorom na još dve godine, Borjan se sada vraća među crveno-bele sa neizvesnom budućnošću. Iako je izvesno da će uslediti nova pozajmica, ostaje pitanje gde će nastaviti svoju uspešnu karijeru i mogućnost da ga Vladan Milojević želi nazad.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare