PARTIZAN U DERBIJU KOLA GOSTUJE VOJVODINI! Mogu li crno-beli da ostanu u trci za drugo mesto?

Fudbaleri Partizana gostuju Vojvodini u okviru pretposlednjeg 36. kola Superlige Srbije. Crno-beli su pre ovog kola bili na četvrtom mestu, sa četiri boda manje od Čukaričkog i TSC-a.

Crno-belima je ostala još teoretska šansa da se domognu drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Potrebno je da pobede preostale obe utakmice, a da rivali ne slave u naredne dve utakmice.

 

VOJVODINA – PARTIZAN (sastavi)

VOJVODINA: Carević, Lazarević, Jeličić, Traore, Antonijević, Busnić, Milosavljević, Čumić, Milošević, Malbašić, Vukčević.

PARTIZAN: Popović, Filipović, Vujačić, Ilić, Urošević, Kolorado, Belić, Dijabate, Natho, Menig, Rikardo

18.13 Izašli su sastavi timova, iznenađenje u startnih 11 Partizana! Šansu na poziciji štopera dobio je mladi Mihajlo Ilić, dok je ostatak tima manje-više očekivan.

Trener Partizana Igor Duljaj pred ovaj meč izjavio je da će njegova ekipa pokušati da dođe do drugog mesta dok god postoji šansa za to.

– Partizan mora na svakoj utakmici da ide na pobedu. Biće izuzetno teško protiv Vojvodine. Njihov trener radi odličan posao. Ima dosta kvalitetnih pojedinaca i on je to lepo uklopio u kolektiv. Na nama je da pokušamo da pobedimo – rekao je Duljaj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare