KOLIKO BODOVA TREBA PARTIZANU DA ZADRŽI DRUGO MESTO? TSC ima LAKŠI raspored, crno-belima nije svejedno u finišu sezone!

Bližimo se završetku sezone Još četiri kola ostala su do kraja sezone u Superligi Srbije, do kraja su ostala još samo četiri kola

Crvena zvezda je osigurala osvajanje sedme uzastopne titule, pa je mnogo zanimljivija borba za drugo mesto na tabeli koje i ove sezone ima veliku vrednost.

Naime, vicešampion Srbije će imati prilike da se kroz kvalifikacije takođe domogne plasmana u Ligu šampiona, a za tu poziciju se bore Partizan i TSC.

Crno-beli u ovom trenutku imaju četiri boda više od ekipe iz Bačke Topole i na prvi pogled ne bi trebalo da bude drame, pogotovo što u slučaju istog broj bodova na kraju sezone, drugo mesto zauzeće Partizan, jer je bio ispred ekipe TSC po završetku preliminarnog dela sezone.

Međutim, veoma loša forma Partizana i serija poraza u prethodna četiri kola. plus u Kupu protiv Zvezde, bude sumnju u mogućnosti ekipe Alberta Nađa.

Osim Partizanove krize, ekipi iz Bačke Topole ide u prilog što na papiru ima lakši raspored i to što će u tri od preostale četiri utakmice biti domaćin, a gostovaće samo u Lučanima, protiv Mladostikoja više nema veći takmičarski motiv.

Partizan će za to vreme dva puta gostovati Napretku i Čukaričkom, a dve utakmice igrati na svom terenu. Dakle, ako TSC bude imao maksimalni učinak, crno-belima će biti potrebno osam bodova iz preostale četiri utakmice, kako bi zadržao drugo mesto.

Evo i kompletnog rasporeda oba tima do kraja sezone:

34. kolo: Napredak – Partizan TSC – Radnički 1923

35. kolo: Partizan – Mladost TSC – Čukarički

36. kolo: Čukarički – Partizan Mladost – TSC

37. kolo: Partizan – Radnički 1923 TSC – Napredak.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare