DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ: Bikovi povremeno nervozni i napeti, Škorpije kontriraju svima 

OVAN

Nervozu teško da ćete moći da izbegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu. Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije. Iskulirajte.

BIK

Neke situacije vas muče, a ne želite da se žalite. Ipak, nećete uspeti da sakrijete od svih šta vam se dešava jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

BLIZANCI

Možete biti neoprezni ili brljivi i dovesti do toga da napravite grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima sarađujete moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite više strpljivi.

RAK

Moraćete da se posvetite obavezama ili problemu koji ste do sada odlagali. Verovatno je da će vam ovaj dan biti poslovno naporan. Voljena osoba vas pritiska svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije. Nećete trpeti takvo ponašanje.

LAV

Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas jer vam odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni svojim obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumevanja.

DEVICA

Dosta toga je van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umete. Ipak, verovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti zbog kojih ćete morati da promenite planove. Blago neraspoloženje i nervoza sa partnerom.

VAGA

Danas odnos sa saradnicima i šefovima neće biti lagan. Vi ćete pokušavati da se uklopite, ali teško je da ćete u tome u potpunosti uspeti. Moguće su prepirke sa voljenom osobom. Pitanja vernosti i poverenja mogu izaći na dnevni red.

ŠKORPIJA

Biće dobro ako danas budete uspevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom ste spremniji za kompromis.

STRELAC

Neke situacije vam odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog priliva koji kasne a vama „gori pod
nogama“. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni su neobavezni kontakti.

JARAC

Ponašanja nekog od saradnika izbacuju vas iz takta, ali se trudite da održite kontrolu. I u okviru porodice možete imati distrakcije – moguće je da vas neko od članova familije pritiska ili vam unosi nervozu. Napeti odnosi sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Potrebno je da ostvarite bitan dogovor ili sastanak, a niste sto posto sigurni u sebe. Moguće je da ćete biti nervozniji nego inače. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su više nego prisutni.

RIBE

Jedva čekate da završite sa obavezama ili projektom u koji ste uključeni jer ste već pri kraju snaga. Obratite pažnju na papirologiju ili neke sitne detalje. Emotivni partner može promeniti planove u poslednjem trenutku. Nešto teže ćete se uklopiti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare