UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: NOVE FOTOGRAFIJE U ISTRAZI PROTIV KLANA VELJE NEVOLJE /FOTO//18+/ UZNEMIRUJUĆE

Ovo su dosad neviđeni snimci i materijali koji svedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Ove fotografije svedoče monstruoznim ubistvima koje je klan Veljka Belivuka izvršio.

Prikazujemo i monstruozne fotografije tranžiranih delova tela žrtva klana Velje Nevolje. Napominjemo da su fotografije uznemirujućeg sadržaja, 18+.

Kako je i predsednik Srbije jednom prilikom u intevrjuu rekao:

„Noževima zaseku telo, da bi sekirom mogli da ga tranžiraju. Snimke su međusobno delili i slali konkurenstki klanovima i svojim šefovima u Crnoj Gori. NJihov šef je Radoje Zvicer, ima još jedan čovek između, i kapa za sve njih – rekao je predsednik. – Ovo je trajalo 6 meseci, onda je država krenula u žestok obračun. Na žalost zločinački um ne možete da razumete, zato nam je delovalo kao da trage mnogo duže. Pokazali smo svima da ćemo čuvati bezbednost zemlje i nastavićemo tako da radimo. Zamoliću ljude da nikada ne pomisle da radimo za jedan ili protiv drugog fudbalskog kluba. Samo smo im pomagali. Država će da brine i pobediće mafiju. Konsiljere postoji i u klanu Belivuka, neki od njih se vode kao advokati, neki su advokati. Advokat Belivuka kaže da ga država prisluškuje, pa kaže da je država slagala. Ne boji se ničeg“, zaključio je predsednik. .


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare