NEKRETNINE, AVIONI, KAMIONI: Poznate dame uživaju u SUVOM LUKSUZU Udajom dobile viletine, a njima se pokloni broje u hiljadama €

Nekretnine, automobili, farme, imanja, jahte čine luksuzne živote poznatih dama.

Neke od njih su u braku zajedno sa partnerima stekle pravo bogatstvo, dok su druge udajom uplovile u čari luksuza, dok postoje i one koje su u vezi dobile skupocene poklone.

Aleksandra Subotić već godinama je u ljubavi sa Petrom Raspopovićem i zajedno sa njim uživa u bogatstvu koje je sticao godinama. Par je nekoliko puta imao iskušenja, čak su i nakon prevare uspeli da izglade odnos i ostanu zajedno. Nedavno je Aleksandra pokazala u kakvoj vikendici uživaju i otkrila da se ne libi da je sređuje i čisti kada za to dođe vreme.

Veliki bazen, više spratova, luksuzna dnevna soba, ali i dečija igraonica su samo deo onoga što čini ovu kuću koja se nalazi nekoliko kilometara od Beograda.

Jelena Karleuša živi u najluksuznijem delu Beograda i uživa u vili koju je pre nekoliko godina dobila od Duška Tošića.

Velelepni dom se sastoji od raskošnog dvorišta koji je ceo u zelenilu, bazena, nekoliko spratova prostorija koje oduzimaju dah.

Pevačicina oaza mira izgleda nalilk onim iz svetskih časopisa, a najčešće sa njenih storija se mogu videti kadrovi koji otkrivaju kaki izgleda njen dom.

Goca Božinovska je udajom za žestokog momka beogradskog asfalta, Zorana Šijana, dobila dom na kome joj i danas mnogi zavide. Nakon njegove smrti pevačica uživa u Surčinu i svim čarima doma koji izgleda fenomenalno.

Luksuzna nekretnina poseduje i raskošno dvorište sa bazenom na kom pevačica često provodi slobodno vreme.

– Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem – rekla je Goca svojevremeno.

Svetlana Ceca Ražnatović udajom za Željka Ražnatovića Arkana između ostalog dobila je kuću na Dedinju koji mnogi nazivaju zamkom.

Jedna od najatrakvinijih kuća u ovom delu Beograda godinama je tema domaćih medija.

Jovana Jeremić trenutno uživa u kući koju je sagradio njen partner Dragan Stanković, a koja je dobila ime baš po njoj.

U vila „Jovana“ trenutno se obavljaju poslednji radovi. Voditeljka vodi glavnu reč sa majstorima, koji završavaju radove oko bazena, dok je njen dnevni boravak potpuno gotov.

Jovana nikada nije krila da voli skupe poklone, te ne krije sreću povodom ovog znaka pažnje od Dragana.

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, živi sa supugom Danielom u elitnom delu Vračara u velelepnom domu, a udajom za njega uživa u svim čarima njegovog bogatstva.

Iako finansijskih problema nema, Dijana je nekoliko puta navela da je novac njenog muža ne zanima i da voli sve sama sebi da priušti.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare