Dnevni horoskop za utorak 30. april! Bikovi u tajnoj aferi, Rakovima sledi neočekivani priliv novca

OVAN

LJUBAV: Bićete vrlo velikodušni i romantični. Lako se može desiti da oduševite voljenu osobu nekim romantičnim gestom. POSAO: Bićete pre svega zainteresovani za zaradu, a manje za to šta radite. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Moguća tajna afera, zato što ste već u vezi ili zato što je osoba koja vas interesuje u vezi ili braku. POSAO: Puni ste energije pa i entuzijazma kada je u pitanju rad. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnji dan ne obećava bitne događaje na planu ljubavi. Bićete skoncentrisani na prijateljske odnose. POSAO: Ovo je povoljno vreme da ostvarite nove kontakte u poslovnom svetu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK 

LJUBAV: Današnji dan možda i nije vaš dan za ljubav, ali eto možete barem ostvariti neke kontakte. POSAO: Doživećete stabilizaciju u sferi finansija. Možda i neki neočekivan manji priliv novca. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Bez bitnijih dešavanja u vezi ljubavi. Izgleda da ćete biti okrenuti nekim drugim stvarima u životu. POSAO: Pružiće vam se neka prilika u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete nepoverljivi zbog negativnih iskustava iz prošlosti, zbog čega ljubav neće cvetati. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o partnerskom poslu, ali to ustvari nije dobra ideja. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Konačno ćete naći svoj duševni mir, koji je bio narušen nekim neprijatnim dešavanjima u sferi odnosa. POSAO: Mogući manji uspeh u vezi posla i podržanost od okoline. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imate više prilika u ljubavi, a to može da bude i problem ako ste već u vezi. Biće vam teško da budete monogamni. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC 

LJUBAV: U ovom periodu tražite nekoga ko će vas razgaliti i oraspoložiti, što nije lak zadatak. POSAO: Vaša kreativnost je mnogo naglašenija, što je povoljno za Strelčeve koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: Nećete imati prilika za ljubav, niti će vas naročito interesovati da ih imate. Bićete usmereni na karijeru. POSAO: Imaćete ideju da uložite novac u posao, kako biste mogli da napredujete. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete vrlo društveni, cirkulisaćete u većem društvu, zbog čega lako možete naći ljubav. POSAO: Imaćete uspeha ako tražite posao u IT oblasti ili u vezi marketinga. ZDRAVLJE: Alergijska rekcija.

RIBE 

LJUBAV: Lako možete naći ljubav na bilo kakvom mestu zabave ili na nekom društvenom događaju. POSAO: Uslovi rada će se poboljšati ili ćete imati prilike da birate između dva posla. ZDRAVLJE: Dobro.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare