Slobodan Snajper pobegao iz kućnog pritvora: Raspisana poternica

Slobodan Milutinović Snajper, pobegao je iz kućnog pritvora u kom se nalazi pod elektronskim nadzorom, odnosno ima nanogvicu. Za njim je raspisana poternica.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, služba koja se bavi nadzorom ljudi koji su u kućnom pritvoru utvrdila je da se Milutinović 5. maja nije vratio iz dozvoljene šetnje koju je imao od 12 do 13 časova. Obaveštena je policija koja je na licu mesta utvrdila da njega nema na kućnoj adresi, nakon čega je sud raspisao međunarodnu poternicu i za njim se traga.

Podsetimo, u kućnom pritvoru se nalazio od početka aprila nakon što je novosadski Viši sud posle presude na dve godine i šest meseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogvicom.

Da je Milutinović u bekstvu saznalo se u sredu na suđenju za nasilničko ponašanje na turniru u malom fudbalu 2018. godine, slučaj u kom je optužen zajedno sa bratom N. M. (35), kao i N. T. (24) i K.R (27). Na početku ročišta je saopšteno da se ono odlaže za 23. jun i 7. septembar, jer se Milutinović nije pojavio, a njegov branilac i njegov brat rekli su da ne znaju gde je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare