NACIJA U ZABLUDI! ANA I ZVEZDAN FOLIRANTI! Obelodanjen snimak dogovora, Slavnić pita bivšu ženu JE ‘L SAM DOBRO SKOČIO?!

Zadrugar Zvezdan Slavnić i njegova „navodno“ bivša partnerka Ana Ćurčić kako komentarišu na mrežama svakodnevno u rijalitiju ceniraju svađe, rasprave, koje su na ivici tuče.

Kako je dobro poznato svima, Zvezdan je Anu prevario u rijalitiju sa Anđelom Đuričić da bi od pre neku nedelju raskinuo sa mladom crnogorskom i uleteo u krevet sa Majom Marinković. 

Mnogi zadrugari već mesecima unazad spekulišu u Beloj kući da je Anino učešće i raskid sa Zvezdanom čista gluma, kao i da će se nakon rijalitija sigurno pomiriti. 

skovali pakleni plan za pobedu

Zbog toga se većina učesnika distancirala od Ane upravo zbog takvog mišljenja, mada se svaki dan o tome vodi polemika i na društvenim mrežama. Pobornici Zadruge dvadesetčetiri sata prate svakakva dešavanja, pa neretko objave na mrežama i po neki klip koji nije prikazan kroz emisije. 

Sada se na mrežima pojavio video u kome Zvezdan kroz šapat pita Anu da li je dobro skočio, dok mu ona grimasom na faci pokazuje da pazi šta priča i prevrće očima. 

Da li je sve igra dvoje navodno bivših supružnika radi pobede u rijalitiju i novca, ostaje da saznamo do samog kraja ove sezone. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare