HITNO PISMO U ELITI: Nakon što je Ša pobegai oglasio se Veliki šef, Miona PREBLEDELA!

Na zvaničnom profilu emisuje „AmiG Show“ na društvenoj mreži Instagram pre neki dan izašlo je obaveštenje ko će biti gosti u emisiji koja će se emitovati u utorak. Oni su otkrili da će u najnovijem izdanju gostovati aktuelni učesnici rijaltiija „Elita„. Kao i pred svaku emisiju objavljena je opcija da se gostima postavljaju pitanja i samim tim otkriveno je da će gostovati Maja MarinkovićAneli AhmićMiljana KulićStanislav KrofakAnita StanojlovićUroš Stanić i Anđelo Ranković

Večeras je stiglo i obaveštenje u rijaiti da gosti moraju da se spreme do 21:00 čas, a ovo obaveštenje bilo je jako stresno za Mionu Jovanović, jer je Nenad Aleksić Ša pobegao iz rijalitija, pa se uplašila da se radi o njegovoj diskvalifikaciji, pa joj je pao kamen sa srca kad je saopšteno o čemu je reč. 

Maja je oduvek važila za jednu od najskandaloznijih rijaliti takmičarka, a u poslednje vreme nalazi se u epicentru dešavanja, otkako je uplovila u ljubavnu vezu sa MMA borcem iz Hrvstske, Stanislavom Krofakom. Pored toga ona vodi brutalni rat sa Aneli, čija je veza sa Markom Janjuševićem Janjušem doživela krah. 

Anita i Anđelo su par koji privlači jako veliku pažnju, pogotovo otkako su nakon njegovog ulaska u „Elitu“ uplovili u ljubavnu vezu, čime je ona zauvek stavila tačku na ljubavni odnos sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom je još uvek u braku na papiru. 

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare