(VIDEO) GOMILU NOVCA DRŽI U RUKAMA, a mreže gore zbog haljine koju je pevačica obukla na romskoj svadbi: „Gledam i ne verujem, ZAŠTO SI OVO URADILA?!“

Bivša učesnica „Zadruge“, pevačica Sara Reljić neretko nastupa na romskim svadbama, na kojima dobija pozamašan bakšiš, pa je zbog toga dobila naziv „kraljica bakšiša“.

Sada je na Instagramu ponovo osvanuo još jedan snimak sa romske svadbe na kojoj se vidi da pevačica drži gomilu novca u rukama, a ujedno i meša kukovima dok peva. Ipak, najveću pažnju je privukla njena haljina, koja je po mišljenju korisnika ove društvene mreže odavno izašla iz mode.

„Koliko košta ova haljina 120 dinara“, „Pa gde ovo uopšte više ima i da se kupi“, „Ali zašto ovakva haljina, zaštooo?“, „gledam i ne verujem“… su samo neki od komentara. 

Inače, Sara Reljić je nedavno na jednom slavlju na kom je pevala osim novca dobila i ključeve od automobila. Ona je objavila video snimak u kojem se jasno vidi da je osim novčanica, koje je jedva držala u rukama imala i ključeve od automobila i to ne jednog nego više komada. Snimak o tome možete pogledati u nastavku:

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare