NE BI MOGLA DA MI BUDE PRATEĆI VOKAL, NI DA MI DRŽI MIKROFON! Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan: Ona je zavidna i ljubomorna

Maja Nikolić javno je ponovo udarila na svoju koleginicu Gocu Tržan, otkrivši detalje njihovog odnosa, kao i zbog koje situacije je došlo do netrpeljivosti među njima.

U medijima je nedavno došlo do rata između Maje Nikolić i Goce Tržan. Naime, Maja je iznela informaciju kako je Goca navodno bila sa Acom Bulićem koji je u to vreme već bio oženjen, što je pevačica odmah demantovala. Goca je zatim javno zapretila Maji tužbom zbog iznošenja neistina na njen račun. 

Maja Nikolič gostovala je u emisiji na RED televiziji prilikom čega se osvrnula na celokupni odnos sa Gocom Tržan i žestoko udarila po svojoj koleginici.

– Goca je izašla iz naftalina, ne znam kako se za mene uhvatila. Bile smo uvek na: “Zdravo, zdravo“. Ta njena izjava je neka stara izjava, ona je to ranije izjavljivala. Ja njene izjave ne shvatam ozbiljno. Ona nije meni ravna i ne mogu da komentarišem nekoga ko peva u falšu! l ne bi mogla ni da mi bude prateći vokal, ni da mi drži mikrofon. Goca je zabavljač i zvezda u pokušaju. Bila je zvezda dok je postojao „Tap 011“. Naš konflikt datira od „Pinkovih zvezdica“ kada je dete otpevalo moju pesmu “Odlazim“, a Goca je rekla detetu da ne treba da peva moje pesme, jer su bezveze i nisu za to takmičenje. Ona je jedna baba devojka, zavidna i ljubomorna. Ne možeš nakon toliko nagrada da kažeš da ta pesma nije za takmičenje. Njene pesme imaju dva tona raspona. I to je to. Ja volim sve moje koleginice, meni je ona jako zabavna ličnost, ali ona nije merodavna da komentariše moj uspeh i moje nagrade… – poručila je Maja.

Maja je zatim istakla da bi ušla u „Zadrugu“, a da to nije slučaj i sa njenom koleginicom, za koju smatra da nije mentalno jaka i da ne bi izdržala taj pritisak. 

– Ja bih ušla u „Zadrugu“, a Goca ne može, nije mentalno jaka. Ona može samo preko novina da komentariše. Da treba da dođe ovde u emisiju i da se suoči sa mnom, ne bi mogla. Najviše volim da pričam o osobama koje su pored mene, tako da neka slobodno dođe u studio i neka sedne pored mene – rekla je Maja vidno besna!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare