NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 6. maja, a jedan ZNAK treba da IGRA igre na sreću

Zbog pozicije planeta u Biku ljudi danima razmišljaju kako bi pametnije mogli da ulože novac, a zapravo je poenta da sačekamo sa takvim odlukama do 15. maja jer Merkur narušava naše logičko rasuđivanje.

U period do 6. maja novac će imati horoskopski znakovi među kojima su Rakovi, Blizanci, Bikovi i Ovnovi.

RAK

Venera se bliži vašem znaku donosi, pa poklone u narednom periodu. Sunce je u Biku, pa ćete sa prijateljima raditi projekat na osnovu kojeg ćete zaraditi dodatni novac. Odličan period za zaradu. Bik će vam biti dobar partner za zaradu novca.

BLIZANCI

Iskoristite Mars u Raku da naplatite novac koji nije stizao mesecima. Venera se takođe bliži Raku, tako da možete da očekujete i poklone od osoba koje su vam drage. Jeste da je vaša planeta Merkur retrogradna, ali nećete imati finansijskih problema. 

BIK

Puno planeta u vašem znaku donosi veliki broj planova, ideja i potecijalnih pregovora za novac. Oni će da zakasne zbog retrogradnog Merkura, ali će svakako stići. Nemojte da ulažete veliki novac pre sredine maja kada je bolji period. 

OVAN

Puno planeta u vašem drugom polju donosi vam priliku za dobru zaradu. Imaćete više mogućnosti za zaradu, tako da je sigurno da ćete zaraditi i više nego što ste očekivali. Mogućnost dodatnog honorarnog posla.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću sledeće nedelje je Jarac.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare