NEĆE 18 MILIONA DOLARA, VEĆ NBA PRSTEN! Bogdan odlazi iz Atlante, sada se postavlja pitanje – Gde Srbin nastavlja karijeru?

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odbiće mogućnost automatskog produženja ugovora, želi da postane slobodan agent.

Bogdan Bogdanović neće ostati u Atlanti, srpski košarkaš po svemu sudeći odbiće mogućnost da produži ugovor sa Hoksima.

Popularni Bogi ima priliku da iskoristi pravilo „igračka opcija“, automatski nastavi da igra za Atlantu još jednu sezonu i bez mnogo muke inkasira 18.000.000 dolara.

Međutim, kako prenose američki novinari Majkl Skoto i Lorin Vilijams, Bogdanović razmišlja u drugom pravcu i želi da na kraju sezone postane slobodan agent i sačeka ponude.

– Bogdan Bogdanović će verovatno biti slobodan agent ovog leta. Da bi to uradio, odbiće „igračku opciju“ vrednu 18.000.000 dolara. Ono što je interesantno je da Bogdan može da dobije takav novac i na drugom mestu. Pogledajte šutere kao što su Davis Bertans, Džo Heris i Malik Bizli i njihove ugovore – rekao je Majkl Skoto, prenosi Kurir.

Atlanta se ponovo grčevito bori za plej-of, trenutno je na osmoj poziciji Istočne konferencije i predstoji joj težak put do cilja. Bogdanoviću novac nije jedini cilj, on već ima 30 godina i želi da se uključi u ozbiljniju borbu za titulu.

Možda će uslediti novi pokušaj Milvoki Baksa, koji su u decembru 2020. kažnjeni jer su pokušali da ga dovedu na nelegalan način. To bi bila idealna prilika da Srbin pokuša da ostvari san svakog košarkaša i domogne se NBA prstena. Ali nije ekipa Janisa Adetokumba jedina koje se interesuje za usluge Bogdanovića, pa je sada samo pitanje da li će reprezentativac naše zemlje povući pravi potez.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare