RUS NA SRBINA ZA FINALE – OVO SE NE PROPUŠTA! Đoković i Medvedev spremaju spektakl u Dubaiju! 

Spektakl nas čeka u polufinalu turnira u Dubaiju! Novak Đoković s jedne i Danil Medvedev s druge strane terena (16 časova).

I jedan i drugi nalaze se u sjajnoj formi. Novak ne zna za poraz od početka godine, a Rus je osvojio dva turnira u nizu: Roterdam i Dohu.

Novak Đoković je silovito savladao poljskog tenisera Huberta Hurkača u četvrtfinalu . Protiv 11. igrača planete slavio je rezultatom 2-0, po setovima 6:3, 7:5.

S druge strane, Danil Medvedev je lako izašao na kraj sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem. Slavio je rezultatom 2-0, po setovima 6:3, 6:2. Zvuči neverovatno, ali Medvedev je osvojio 21 poen zaredom! Od 1:2 i 40:30 je osvojio svaki poen do kraja seta.

Polufinalni meč između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva na programu je oko 16.00 sati (SK1), a tekstualni prenos možete da pratite i na našem portalu 

Do sada su Novak i Danil odigrali 13 mečeva. Novak je slavio devet puta, dok je Danil kao pobednik iz tih duela izašao četiri puta. Poslednji put su snage ukrstili u polufinalu Adelejda, a tada je naš as slavio rezultatom 6:3, 6:4.

– Danil je jedan od najboljih igrača na svetu poslednjih pet godina. Pobednik je grend slema, bivši broj jedan. Nema šta tu da se priča. Njegov kvalitet je jak pogotovo kada morate da se suočite sa njim na tvrdoj podlozi. Pomalo je nalik Hurkaču u tim servis gemovima. Voli brzo da prolazi kroz njih. Igrali smo dosta puta. Znam šta mogu da očekujem, gledao sam kako igra. U seriji je, osvaja turnire, mislim da je još jedan uzeo pre Dubaija, nisam siguran. Ima dobru seriju. Ni ja nisam imao lošu seriju, tako da smo obojica u dobroj formi i nadam se dobrom meču – izjavio je Đoković posle plasmana u polufinale Dubaija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare