PARTIZAN GOSTUJE VALENSIJI Crno-beli u Španiji u dobrom raspoloženju: U ritmu smo, da odigramo kao kod kuće

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je da ekipa u dobrom raspoloženju ide u Španiju na utakmicu protiv Valensije u Evroligi sa željom da pokaže da i na gostujućem terenu može da odigra dobro.

Posle pobeda protiv Baskonije i MZT-a idemo tamo u dobrom raspoloženju. Želja nam je da se spremimo što bolje. U ritmu smo, odiglali smo prethodne dve utakmice dobro i želimo da pokažemo da na gostujućem terenu možemo da odigramo dobro kao kod kuće„, rekao je Avramović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 20.45 u Španiji protiv Valensije, utakmicu 20. kola Evrolige. U prvom delu sezone u Beogradu Valensija je pobedila posle produžetka.

Valensija nam je ostala dužna od prošlog puta kada smo izgubili posle produžetka, kada smo imali sve konce u svojim rukama. Znamo šta su im vrline i mane, španska ekipa koja trči veoma dobro i oslanja se na igru u tranziciji. Idemo da pobedimo„, naveo je Avramović.

Pred polazak na put crno-beli su trenirali u Beogradskoj areni, a večeras i na dan utakmice treniraće u Valensiji.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je španski tim, uprkos problemima, uspeo dobro da odigra prethodne utakmice.

Vraćaju im se igrači posle povreda, kompletiraju roster. Ono što važno jeste da su protiv Asvela igrali po prvi put neke odbrane koje do sada nisu pokazivali u Evroligi, četiri zona i čovek na De Kolou i zona dva – tri, tako da moramo probati da se spremimo za to da ne bi bilo iznenađenja na utakmici. Teška utakmica sigurno, sećamo se svega kako je to izgledalo u Beogradu„, naveo je Obradović.

Obe ekipe u utakmicu ulaze skorom od po devet pobeda i 10 poraza.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare