ZVEZDA „ČASTI“ NAVIJAČE: BESPLATAN ULAZ na meč protiv Mege!

KK Crvena zvezda dočekuje Megu u prvom meču polufinalne serije ABA lige, a utakmica je na programu u petak 03. maja od 19.00 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Klub sa Malog Kalemegdana je odlučio da „časti“ navijače, te će tako ulaz na ovaj duel biti slobodan.

– Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige otvaraju narednog petka 03.05.2024. godine utakmicom sa ekipom Mege. Taj meč se zbog zauzetosti ostalih hala u Beogradu kao i termina, igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 19 časova. Za ovaj meč ulaz za sve koji žele da dođu i pruže podršku crveno-belima u ovoj vrlo važnoj utakmici kojom otvaraju samu završnicu doigravanja će biti slobodan! U prodaji će se naći samo određeni kontigent ulaznica pored terena (court seat) i to putem našeg tiketing partera Tickets.rs – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Ono što se postavlja kao legitimno pitanje je, šta će se dogododiti ukoliko svi vlasnici sezonskih karata, a ima ih 12.000, odluče da gledaju meč?

Kapacitet dvorane „Aleksandar Nikolić“ je 8.000 mesta, a uz razliku od 4.000 mesta u odnosu na sezonske karte, kao i slobodan ulaz, mogla bi da se dogodi neprijatna situacija…

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare