UŽAS U LOZNICI: Učenik u školskom dvorištu PRETUKAO ĐAKA I NJEGOVU MAJKU! Uputio joj STRAŠNE pretnje: Otac izneo JEZIVE DETALJE 

Učenik četvrtog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Loznici maltretira mlađe đake, a u četvrtak je nasrnuo na mog sina, a onda je njegovog druga, koji je pokušao da ga odvoji, i njegovu majku tukao u školskom dvorištu, priča za Kurir otac dečaka koji ide u treći razred.

– Sin mi je prepričao šta se dešavalo, a posle sam sve video na snimku sa školskih kamera. Dok su mlađi učenici stajali ispred škole, taj đak je došao u školu biciklom. Bez ikakvog razloga je krenuo ka mom sinu, koji je stajao s drugom.

Moj dečak se uplašio i pomerio se, ali je ovaj išao za njim i pitao ga: „Je l’ imaš problem?“ Moj sin je odgovorio da nema nikakav problem, na šta mu je on podviknuo: „Je l’ hoćeš da ga imaš?“ i opet je krenuo ka njemu – navodi otac.

– U tom trenutku je mom sinu prišao drug kako bi odvojio tog dečaka od njega. Međutim, ovaj se okrenuo i počeo da ga udara pesnicama. Sve se to vidi i na snimku.

Otac tvrdi i da je u školskom dvorištu bila majka druga njegovog sina, koja je videvši da je dečak fizički napao njeno dete krenula da ih razdvoji.

– Na snimku se vidi kako žena dolazi, a ovaj mali nasilnik, koji je inače stariji od ostale dece četvrtog razreda jer je ponavljao razred, a i više puta je menjao škole, brutalno nasrće i na nju. Udario ju je više puta rukama. Kada smo se nakon incidenta čuli sa ženom, ispričala nam je da joj je tada i pretio. Navodno joj je rekao da joj je dobro upamtio facu i da se neće završiti na tome.

Dodaje da je škola odmah obavestila policiju,uzeta je izjava od žene koju je učenik nasilnik napao. Ističe da su se roditelji više puta žalili na pomenutog učenika, ali je učiteljica uvek govorila da dete navodno ima porodične i zdravstvene probleme.

– Škola ne može da ga izbaci jer dete ima pravo na školovanje, ali neke mere moraju da se preduzmu kako bi se sprečio bilo kakav vid nasilja nad decom, ali i starijima.

Vladan Andrić, v. d. direktora OŠ „Vuk Karadžić“ u Loznici, potvrdio je za Kurir da je došlo do tuče u školskom dvorištu prošlog četvrtka.

– Škola je po zakonu obavestila sve nadležne institucije: Ministarstvo prosvete, socijalnu službu i policiju. S obzirom na to da je pokrenut postupak, o detaljima ne možemo ništa sada da kažemo, već nakon okončanja postupka. Učiteljice koje su videle šta se dešavalo rekle su da dečak nije udario majku i pretio joj, već da se ona samo tu zadesila dok ih je razdvajala.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare