MESIJEVA ISTORIJSKA FOTKA OBORILA REKORD SA 72 MILIONA LAJKOVA: A njen autor čak ni NEMA INSTAGRAM!

Lionel Mesi je ušao u istoriju fudbala sa bezbroj oborenih rekorda, ali je jedan poseban postavio po osvajanju titule svetskog šampiona u Kataru.

Fotografija na kojoj drži Zlatnu boginju postala je fotografija sa najviše lajkova u istoriji. Do ovog trenutka čak 72,5 miliona ljudi je označilo sa „sviđa mi se“ pomenutu fotografiju.

I dok najveće zasluge, naravno, idu na račun Mesija, treba pomenuti i autora fotografije. U pitanju je Šon Boteril.

„Umalo sam ostao zarobljen, ali samo sam ostao zarobljen na pravom mestu. Mislim da ako je većina nas fotografa iskrena, uvek treba malo sreće, a ja sam je imao u nedelju uveče“, rekao je Boteril.

Zanimljivo je da Boteril ni nema Instagram nalog. Dodao je da nije video fotografiju na profilu Mesija, sve dok mu to drugi nisu rekli. A onda je rekao i da smatra da je bilo i boljih slika u istorijskom trenutku, ali da je srećan što je Mesi odabrao baš njegovu.

Mesijev naslov uz njegovu rekordnu objavu prevodi se kao: „Šampion sveta!!!!! Sanjao sam to toliko puta, toliko sam to želeo da još uvek nisam pao, ne mogu da verujem. Hvala puno mojoj porodici, svima onima koji me podržavaju i svima koji su verovali u nas. Još jednom smo pokazali da smo Argentinci, da kada se borimo zajedno i kada smo složni, sposobni smo da ostvarimo ono što smo zacrtali“.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare