ANĐELKA PRPIĆ SE RAZVELA POSLE 9 GODINA, A SAD JE TRUDNA: Bivši nije mogao da pređe preko JEDNE STVARI! Zbog ovoga su se rastali

Glumica Anđelka Prpić navodno je trudna s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića, kako su preneli domaći mediji. Glumica se razvela 2020. godine, a kako su mediji ranije pisali, problemi u braku počeli su navodno zbog vrele scene s glumcem Draganom Mićanovićem u seriji „Žene s Dedinja“.

Anđelka je u pomenutoj seriji pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte njene eksplicitne scene s Draganom Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok intimni odnos njih dvoje na veš-mašini dugo se prepričavao, a prema pisanjima medija, uspeo je da poremeti njen odnos s mužem. Dario je Anđelki navodno pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela.

Kako je izvor blizak bivšem paru tada rekao za Kurir, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne, te su se zbog toga nedeljama svađali, a Anđelka je ubeđivala supruga da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva. U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“, te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića.

„Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije“, otvoreno je govorila Anđelka Prpić o propalom braku za „Gloriju“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare