PRVA DEJANOVA REAKCIJA NAKON SAZNANJA DA JE ALEKS BILA SA MARKOM MESAROM! Dragojević ne može da sakrije tugu, samo poručio jedno

Otkako je svedok-saradnik Srđan Lalić na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka u Specijalnom sudu u Beogradu, rekao da je Marko Miljković imao s*ksualne odnose sa starletom Aleksandrom Nikolić, klupko je polako počeo da se odmotava, a mnogi sa nestrepljenjem iščekivali reakciju njenog bivšeg momka, Dejana Dragojevića.

Dejan Dragojević, koji pored raskida sa Aleks, muči muku i sa i dalje zvaničnom suprugom Dalilom Dragojević, pojavio se na događaju kod Bojane Lazić, koji je upriličen u jednom prestoničkom tržnom centru.

Dejanu se za ovaj događaj skockao od pojavio od glave do pete, a po njegov izrazu lica, moglo se naslutiti da Dragojević i dalje nije sasvim raspoložen nakon ljubavnih brodoloma koji su ga zadesili.

Nakon neuspešnog razvoda i saznanja da je Aleksandra bila sa Markom Miljkovicem, nije bio voljan mnogo komentarisati. Novinaru Kurira samo je kratko poručio:

– Ona i njen život više me ne zanimaju. Molim vas nemojte me više pitati ništa pitati na tu temu – rekao je u jednom dahu Dejan za Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare