MAMA ANDREANE ČEKIĆ SMUVALA POBEDNIKA NIKAD NIJE KASNO! 30 godina bio u braku, a sad ljubi lepu SONJU! Evo gde su uhvaćeni 

Pevačica Andreana Čekić uslikana je dok je bila na ručku s majkom i njenim novim dečkom, inače pobednikom muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Amerom Čengićem Čengom.

Amer koji je pobedio ove godine u emisiji „Nikad nije kasno“, bio je u braku 30 godina i nakon razvoda, došao je u Srbiju kako bi se takmičio, a sada se izgleda i zaljubio u mamu poznate pevačice.

Njih je paparaco uslikao u jednom restoranu, a ako je suditi po Andreaninom ponašanju, Čenga joj se veoma dopada. A sviđa se i njenoj mami Sonji Pralica koja nije skidala osmeh s lica i neprestano je razmenjivala dodire i poglede s Čengićem.

Nakon što je Andreana napustila sto, Čenga i pevačicina mama su se u jednom trenutku i poljubili. S obzirom na to da Andreana nije baš imala sreće u ljubavi, te da je najpre okončala brak sa svojim klavijaturistom Ivanom Miladinovićem, nakon čega je bila u turbulentnoj vezi sa oženjenim Markom Miloševićem, sada se konačno skrasila pored harmonikaša Ace Nikolića Čergara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare