STANIJA I KRISTIJAN ULAZE U „ZADRUGU 6“ Ratovali zbog 50.000 €, a sada dobili OGROMAN HONORAR – evo koja cifra je u pitanju 

Starleta Stanija Dobrojević (37) i bivši robijaš Kristijan Golubović (52) ulaze u „Zadrugu 6“, iako nisu u dobrim odnosima.

Sukob je počeo kada je Stanija odbila da sa Kristijanom podeli 50.000 evra od pobede u „Farmi 6“, a zahuktao se njegovim pretnjama zbog priča da Vera zapravo nije njegova ćerka.

– Kristijan i Stanija su prekjuče sa Željkom Mitrovićem potpisali ugovore za „Zadrugu 6“, i to u razmaku od samo nekoliko sati! Golubović će od petka biti u Šimanovcima, dok će se Dobrojevićeva u „Belu kuću“ useliti četiri meseca kasnije – priča izvor Informer.

Prema njegovim rečima, starleta je za učešće u najgledanijem šou-programu uzela čak 100.000 evra.

– Staniji je jedini motiv za ulazak u rijaliti novac. Pošto planira da kupi još jedan stan, čelnicima Pinka je rekla da ispod 100.000 evra neće ni da pregovara. Pristali su da joj daju tolike pare samo zato što su svesni da će se ove godine priča vrteti oko nje i Kristijana – kaže sagovornik.

Za razliku od nje, žestoki momak će dobiti nešto manji honorar.

– Kristijan je potpisao ugovor na 70.000 evra. On sa Kristinom čeka sina, pa mu je svaki dinar važan, jer želi da završi kuću u kojoj će živeti sa porodicom. Sa produkcijom se unapred dogovorio da izađe iz rijalitija na nekoliko dana kada se pevačica porodi i vidi bebu – priča izvor.

Stanija je potvrdila da ćemo je uskoro gledati na Pinku.

– Tačno je da ulazim u „Zadrugu 6“! Najverovatnije će to biti oko Nove godine – kratko je rekla Dobrojevićeva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare