ZVEZDA ZAVRŠILA OGROMAN POSAO: Jović na Malom Kalemegdanu!

Takmičarska 2023/24 godina polako ulazi u završu fazu.

Pred košarkašima Crvene zvezde je borba uplej-ofu regionale ABA lige, nakon čega će crveno-beli pokušati i da odbrane pehar u nacionalnom šampionatu koji se u prostorijama kluba nalazi od 2015. godine, s tim što se mora naglasiti da je usled pandemije CORONA virusom, Srbija nije imala zvaničnog šampiona u sezoni 2019/20.

Uz navedeno, već sada se uveliko priprema naredna takmičarska godina i pojedini košarkaši se povezuju sa crveno-belima, a jedan od onih koji bi rado bili viđeni na Malom Kalamegdanu, jeste Nikola Jović srpski reprezentativac i aktuelni član NBA ligaša Majamija.

Veliko je pitanje hoće li se mladi u supertalentovani košarkaš barem u ovom momentu vraćati u srpsku i regionalnu košarku, ali je prvi potez ipak napravljen.

Naime, njegov otac Ilija jović i zvanično je predstavljen kao član Izvršnog odbora Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Tim povodom klub sa Malog Kalemgdana se jvnosti obratio saopštenjem:

– KK Crvena zvezda sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je od petka novi član UO našeg kluba gospodin Ilija Jović. Ilija Jović koji je živeo i radio u Londonu, vlasnik je nekoliko vrlo uspešnih kompanija koje posluju u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama. Rođen je 23.06.1972.godine u Kosovu kraj Knina, veliki je Zvezdaš i otac našeg reprezentativca Nikole Jovića. KK Crvena zvezda želi dobrodošlicu Iliji Joviću u našu crveno belu porodicu.

Da podsetimo, u polufinalnoj seriji pej-ofa Aba lige Crvena zvezda se sastaje sa ekipom Mege, a prvi meč je na programu 3. maja u dvorani „lAleksandar Nikolić“ sa početkom od 19 časova,

Drugi meč dve ekipe odigraće se u novobeogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica“ sedmog dana meseca maja, a eventualna majstorica na programu je 10. maja kada će domaćin ponovo biti aktuelni vicešampion regionalnog takmičenja.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare