ŠTA JE PO SREDI? Prvi čovek Partizana zakazao vanrednu konferenciju za medije!

Navijači crno-belih sa nestrpljenjem će iščekivati današnje obraćanje prvog čoveka košarkaškog kluba.

Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović zakazao je iznenada konferenciju za medije koja će se održati od 15 časova.

Za sada nisu poznati razlozi zakazivanja konferencije za nvinare, kao ni teme o kojima će biti reči, a među navijačima Partizana pojavila se informacija da će čelnik crno-belih danas obelodaniti javnosti novi postignuti dogovor sa trenerom Željkom Obradovićem. Da li u tome ima istine, ostaje nam da sačekamo, a svakako će biti sve jasnije nakon 15 časova.

U nedeljama iza nas polemiše se da li će trofejni stručnjak ostati na klupi crno-belih i možda odgovor na navedeno pitanje, dobijemo tokom navedene konferencije.

Kada je reč o aktuelnoj takmičarskoj godini, Partizan nije ostvareio željeni cilj u evroligaškoj konkurenciji. Crno-beli su takmičenja okončali na desetoj poziciji sa skorom od 16 pobeda i 18 poraza što nije bilo dovoljno za plasman u doigravanje za plej-of.

Uz navedeno, klub iz Humske nije uspeo da osvoji trofej u nacionalnom kupu Radivoja Koraća, s obzirom da je u velikom niškom finalu poražen od Večitog rivala Crvene zvezde, tako da im do kraja aktuelne sezone ostaje borba za odbranu zvanja najbolje ekipe regionalnog takmičenja, kao i pokušaj da se nakon pune decenije dokopaju titule u okviru srpske košarke.

Kada je reč o završnici ABA lige, crno-beli se u polufinalnoj rundi sastaju sa podgoričkom Budućnošću, a u seriji koja se igra na dve pobede, imaju prednost domaćeg terena.

Prvi meč na programu je u Beogradu 30. aprila, a revanš je zakazan za 7. april u podgoričkoj dvorani „Morača“. Ukoliko bude bilo potrebe, odlučujući treći meč na programu je 10. maja u srpskoj prestonici.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare