KARLEUŠA OTKRILA KO JOJ RADI O GLAVI! Evo šta je rekla o saradnicima, na kraju iz bitke izašla jača neko ikada!

Pevačica Jelena Karleuša kaže da su je na početku karijere mnogi bojkotovali, a jedan od načina je bio i taj da nisu hteli da joj štampaju ploču, tvrdeći da to neće dobro da prođe kod publike. 

– Moj početak nije nimalo bio lak, ali bez obzira na to ja sam dobro zagrizla. Sećam se da nisu hteli da mi štampaju ploču, tvrdili su neki ljudi da je to bacanje para i da ja neću da uspem. Na kraju sam svima dokazala i pokazala ko sam i šta sam. Mnogo su me osporavali, svašta se tu dešavalo. Radili su mi o glavi što se kaže, ali dobro, to sad nije važno. Pokažite svima za šta ste sposobni, čak i kad bas sabotiraju – napisala je nedavno Jelena na Instagramu.

Inače, Jelena je poznata po svojim provokativnim objavama na društvenoj mreži Instagram, a skoro je izazvala pažnju svojih pratilaca fotografijom na kojoj je pozirala potpuno naga. Na fotografiji, pop diva je rukama prekrila svoje bujne grudi, dok je intimni deo tela bio skriven svetlucavom tkaninom. Osim izraženih mišića na rukama i tanak struk, posebno su privukli pažnju trbušnjaci, dok su svetlucavi nokti bili upareni sa ogromnim minđušama od kristala.

Nakon objavljivanja ove fotografije, Jelena je izazvala različite reakcije među svojim pratiocima. Komentari poput „Kakva boginja“, „Gledaj ovo brutalno telo“, „Najzgodnija žena“ su se nizali, dok su se neki šaljivi komentari takođe našli među reakcijama, poput „Zabraniću tati da te prati“. Ovakve reakcije samo potvrđuju da Karleuša i dalje izaziva pažnju svojim izgledom i provokativnim objavama.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare