RASTA IDE NA HITNU OPERACIJU: Reper se oglasio iz bolničkog kreveta! (FOTO)

Poznati reper Stefan Đurić Rasta nedavno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova u kičmi. Reper je tada podelio sliku iz bolničkog kreveta, na kojoj se videlo da mu društvo pravi devojka Marija Balaban, a sada se ponovo oglasio na društvenoj mreži Instagram, te otkrio da danas ide na operaciju.

Rasta sa devojkom u bolnici

– Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvi situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Već danas idem na operaciju, nadam se brzom opravku i druženju, na do sada zakazanim mestima. Onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer to nije moja publika, svim ostalima voli vas Rasta – poručio je reper putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Rastina objava

Inače, reper je nedavno otvorio dušu i progovorio o brojnim predrasudama, koje su ga pratile od početka karijere. Kroz iskustvo sa „autotjunom“, izgledom, dredovima i načinom života, Rasta je bio suočen sa različitim oblicima predrasuda. Ipak, ističe da nije dozvoljavao da ga to pogađa, već je odlučio da ljudima dozvoli da sami izvuku zaključke o njemu kao ličnosti i umetniku.

– Od kada sam počeo da radim, ja se susrećem sa predrasudama. U različitim oblicima. Pogotovo u startu, kada sam počeo sa autotjunom. Pa onda kasnije možda čak i na račun izgleda, pa dredova, pa načina života, predrasude su moje drugo ime. Najlakše bi mi bilo da sam narkoman, nego što je na kraju ispalo i da sam diler, to je teža varijanta toga. Znaš, to su neke stvari sa kojima sam se u početku zaista susretao, ali naravno, kad god hoćeš da nešto veliko uradiš u životu, da nešto novo napraviš, naravno da na početku to ljudima bude čudno i da sve velike ideje na početku jesu čudne i doživljavaju predrasude različitih vrsta, kao što sam ih ja zaista jako, jako puno imao – istakao je.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare