UŽIVO! PARTIZAN – IGOKEA: Crno-beli kreću u ODBRANU regionalnog TRONA!

PARTIZAN – IGOKEA 0:0

Pre meča:

Košarki Partizana dočekuju Igokeu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča četvrtfinalne serije ABA lige, a utakmica počinje u 18.30 časova.

Pokušaće izabranici Željka Obradovića da odbrane titulu osvojenu prethodne sezone, a prva prepreka biće im tim koji je uspeo na ovom istom terenu da ih šokira u regularnom delu sezone 91:89.


Crno-beli su se surovo osvetili u Laktašima gde su slavili 98:52, a sigurno je da će biti veliki favoriti u predstojećoj seriji.

Nakon što je Partizan izgubio sve šanse da se plasira u doigravanje u Evroligi, fokus je u potpunosti prebačen na ABA ligu, tako da se očekuje da „Parni valjak“ bude motivisan i koncentrisan od samog starta.

Trener šampiona regionalne lige Željko Obradović potvrdio je da će pristup biti maksimalan.

– Imali smo nekoliko dana da pripremimo seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima, znamo kako izgleda plej-of, da motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio, pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno – rekao je Obradović u uvodu utakmice.

Trener tima iz Laktaša Vlada Jovanović je svestan izazova koji je pred njegovim igračima.

Prva utakmica plej-ofa u Beogradu protiv Partizana, tima koji igra u Evroligi. Ne treba trošiti reči oko njihovog rostera i stručnog štaba. Oni su protiv svakog protivnika favoriti, tako i protiv nas. Mi imamo velikih problema sa našim timom, praktično ne znam ni u kom sastavu ćemo izaći. Nemamo mogućnost da nešto više pričamo o samoj utakmici. Pokušaćemo da izvučemo maksimum i budemo zadovoljni prikazanim na terenu – rekao je Jovanović

Što se zdravstvenog biltena u crno-belom sastavu tiče, ovaj meč će propustiti Pi Džej Doužer koji se još uvek nije oporavio od povrede, a šansu će dobiti Džejlin Smit, koji je protiv Valensije u poslednjem duelu Evrolige dokazao da može da iskoristi sve minute koje dobije.

Četvrtfinalna serija se igra na dve dobijene utakmice, a pobednik će u polufinalu na megdan boljem iz duela između Budućnosti i Zadra.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare