POKOJNA MARINA JE SVE PREDVIDELA! Ostvarile se reči čuvene hitmejkerke, evo šta je Priji rekla davnih dana! 

Pokojna hitmejkerka Marina Tucaković rekla je pevačici Aleksandri Prijović davnih dana da je pred njom blistava karijera, još dok se takmičila u „Zvezdama Granda“. Nakon što je na televiziji Pink emitovan specijal, mnogi su se prisetili toga kako je tekao razgovore pevačice i Marine, pa je mnoge scena dirnula, a činjenica je da je Tucakovićka već tada u Aleksandri videla dobrog pevača, s blistavom karijerom. 

Marina Tucaković

– Odlično si pevala! Svidelo mi se sve što sam čula! Još uvek si mlada, ali život je pred tobom i dobra karijera, sigurna sam u to – rekla je kratko Marina.

U isto vreme, Aleksandra je u više navrata pričala o tome koliko je za nju bilo teško da se probije na estradi, a imala je i finansijskih problema dok se takmičila u Zvezdama Granda.

Aleksandra Prijović


– Smejali su mi se kada sam pevala u školi, pa kasnije i u “Zvezdama Granda”. Govorila sam im da će se jednog dana hvaliti da su išli sa mnom u školu. Na kraju se tako i desilo. Bilo je tu mnogo odricanja. Moja porodica se veoma istrošila, a mama je zbog mene izgubila posao. Snimanja su bila vikendom, a mama je u to vreme pevala u jednom klubu u Hrvatskoj. Pošto nije stizala da me vozi u Beograd, morala je da izabere i tako je ostala bez tog angažmana. Tata, baka i deka su vodili autobus sa navijačima, a ja sam išla sa mamom. Bila sam baš mlada i neiskusna, nisam se snalazila ni sa šminkom ni sa garderobom. Sada kada vidim te snimke bude mi krivo što se nisam lepše obukla ili našminkala ili napravila neku lepšu frizuru. Niko u to vreme nije imao stiliste i osobe koje brinu kako izgledamo, prosto smo svi sami sebe oblačili kako smo znali i umeli. Kada sam ispala iz takmičenja, čvrsto sam rešila da neću više pokušavati u ‘Zvezdama granda’”.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare