KOMŠIJE ZNAJU SVAKI CECIN HIT! Zabranjena u Hrvatskoj, cepaju joj plakate, al kad zagrmi KUKAVICA pod šatrom, svi padaju u trans 

Ovih dana održala se Bikijada u Dicmu u Hrvatskoj, a ljubitelji borbi bikova družili su se uz jelo, piće i muziku. Pravi ršum nastao je kada je sa zvučnika zagrmela najpopularnija pesma Svetlane Cece Ražnatović.

ceca
foto: Printscreen

Iako već nekoliko godina unazad puštanje „cajki“ odnosno narodne muzike iz Srbije ponekad para uši nekim udruženjima, na Bikijadi se o tome baš nije razmišljalo, te su ljudi u ekstazi slušali i pevali Cecine pesme. Sudeći po snimku, kada je pevačica pod šatorom zapevala „Kukavicu“, veliki broj muškaraca je pao u ekstazu, te je iz sveg glasa zapevalo horski.

Uz „Kukavicu“ napravili haos.

Naime, TikTokom se širi video za koji se tvrdi da je nastao u Dicmu, gde su se okupljeni veselili, a u pozadini se čuje pesma Svetlane Cece Ražnatović „Kukavica“ koja važi za „najskuplju“ u izlascima i na slavljima.

Posetioci su se izgleda, sjajno proveli uz Cecinu pesmu, što se vidi po horskom pevanju, gde su svi do jednog znali reči poznatog hita naše pevačice.

UDARNA VEST.rs(Kurir/Blic/prenela M.G.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare