KAZNA ZA STANISLAVA KROFAKA! Uneo informaciju iz spoljnog sveta, dobio SNIMAK Mione koji otkriva KOMPLETNU ISTINU! 

Stanislav Krofak otvoreno je progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović, a potom se u radio emisiji obratio Nenadu Aleksiću Ša. Njegove reči su pomno pratili svi, jer je pre svega otkrio da li će ići sa Mionom na Rajsko ostrvo, ukoliko produkcija odluči da usliši želju gledalaca. 

Stanislav Krofak

– Ispala je pokvarena prema meni, ona je to znala i pre ovoga, mesec dana pre nego što je ušla, ušla je sa tim znanjem, bila je ovde mesec, dva, obraćala mi se, kada je imala slavu, i njoj je sve odgovaralo, do trenutka dok se nije zaljubila u Ša. Pričala je lepo, odjednom se zaljubila i onda je morala nešto izneti i onda je ono najgore iznela njemu, da bi ispalo da ja ne valjam, da je trebala da me ostavi i to – rekao je Stanislav, pa dodao:

– Trebala je reći samo da se zaljubila, a ne da iznosi moje privatne stvari, ja nisam nikog ubio, radim što i drugi ljudi rade. Ja sam video vani i nastavio sam dalje. Ja sam sve znao u emisiji kada je bila, pre ozvaničenja veze, to sam video, neko mi je poslao snimak, pa sam video šta je rekla. To je bilo da su se zbližili, da će biti zajedno, ne mogu tačno da se setim šta je rekla. 

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

– Meni Ša nije kriv, ona je mene ostavila pre nego što je ozvaničila vezu, ja kada sam video to, dan pre, ja sam najavio raskid. Ja protiv Ša nemam ništa, jedino ono što me je vređao, on se meni izvinio za uvrede, ja nemam više ništa sa njim. Mislim da je on takav, da je on u tim ispadima, on će nju pogoditi što je mene vređao, to je to… Mene Miona ne zanima, za mene je to završena priča, ja nju gledam kao bilo kog drugog, ja samo izdaju mrzim, ovo za ostrvo, to me ne zanima, neću ići, da li ide kazna, a on se jako zaljubio i kada su sami to je drugačija priča, a kad ona priča, da to priča drugačije. Ona ne iznosi neke stvari koje bi on hteo da iznosi. Ona bi trebala reći kako jeste i završiti sa time, a ona se sve vreme vraća, ali to je rijaliti, uvek dobijaš pitanja i vrtiš se u krug.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare