VELIKA LAŽ MIONE JOVANOVIĆ! Priznala da je i sa OVIM FRAJEROM iz Zadruge bila na piću, na spisku nije samo Mensur!

Miona Jovanović priznala sa kojim frajerom pored Mensura Ajdarpašića bila na piću!

U današnjoj emisiji „Debata„, Miona Jovanović iznenadila je gledaoce otkrićem da nije bila iskrena u vezi sa svojim susretima van rijalitija. Naime, pored bivšeg zadrugara Mensura Ajdarpašića, Miona je priznala da se susrela i sa Nikolom Orozovićem, što je izazvalo veliko iznenađenje s obzirom na njene prethodne tvrdnje da je bila samo sa Mensurom na piću.

Ovo priznanje je šokiralo mnoge, jer je Miona javno tvrdila da je bila iskrena u vezi sa svojim vanrijalitijskim susretima. Očigledno je da je situacija mnogo složenija nego što se prvobitno činilo, a gledaoci su ostali zatečeni ovim neočekivanim otkrićem.

 Sa Nikolom Orozovićem sam se nekoliko puta čula i pila piće – priznala je Miona.  

Nakon ovog otkrića, društvene mreže su bukvalno eksplodirale komentarima o Mioninom ponašanju i iskrenosti. Mnogi su izrazili razočaranje i nezadovoljstvo, ističući da je Miona izgubila poverenje javnosti svojim neiskrenim izjavama.

Ovo nije prvi put da je Miona u centru pažnje zbog kontroverzi. Njeno učešće u rijalitiju „Zadruga“ donelo joj je veliku popularnost, ali i izazvalo brojne polemike zbog njenog ponašanja i izjava. Ovo novo otkriće samo dodatno doprinosi njenoj reputaciji kontroverzne ličnosti.

Nakon ovog iznenađujućeg otkrića, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati. Da li će Miona Jovanović uspeti da povrati poverenje javnosti i objasni svoje postupke, ili će se kontroverze nastaviti, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno – ova tema će i dalje biti predmet brojnih rasprava i interesovanja javnosti.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare