MEĐUNARODNI USPEH! Vojaž i Nući osvanuli na profilu fudbalskog kluba (VIDEO)

Mihajlo Verouvić Vojaž i Igor Panić Nućiosvojili su region svojim pesmama, a sad je jedna stigla i do francuskog fudbalskog kluba Pari Sen Žermen, koji je pesmu „Gad“ iskoristio za video na društvenoj mreži Tiktok, na kojoj ih prati 41 milion ljudi.

Francuski klub je dresove pod brojem 4, koji nosi fudbaler Manuel Ugarte (22), i dres pod brojem 28, koji pripada Karlosu Soleru (27), okačili na čiviluke i objavili, a u opisu fotografije napisali „Dan utakmice na Parku prinčeva“. Ovaj video pregledan je već više od milion i po puta, a u komentarima se može videti kako mnogi stranci pitaju koja je pesma u pozadini, a ljudi sa našeg podneblja ponosno ističu da su u pitanju naši reperi.

Mi smo Vojaža i Nućija pokušali da dobijemo za komentar, međutim, ni jedan ni drugi nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

@psg

Game Day at Parc des Princes! ❤️💙

♬ Originalton – Voyage

Podsetimo, ovo nije prvi put da pesme naših izvođača budu iskorišćene za nastup svetskih zvezda. Zlatan Ibrahimović je na festivalu San Remo izašao uz taktove pesme „Jutro je“, koju peva Nada Topčagić, a numera Lepe Brene mogla se čuti na košarkaškom terenu Maveriksa, na kojem su Dončić i ekipa igrali „5 na 5“ dok je u pozadini odjekivalo „Luda za tobom“.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare