SADA SVI GLEDAJU U JEDNOG ČOVEKA! Dalibor priznao da je POMOGAO BRATU da se reši tela Danke Ilić, međutim, sada svi polažu nade u NJEGA! 

Osumnjičeni Dejan je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je ubio Danku, te i da se rešio tela devojčice.

Dalibor Dragijević (40) brat osumnjičenog Dejana (50) koji je priznao da je ubio Danku Ilić(2) umro je u noći između subote i nedelje u policiji. Pre smrti, on je priznao da je pomogao bratu da se reši tela, ali gde nije otkrio.

Naime on je nakon hapšenja vodio policiju po imanjima njegove porodice. Išao sa njima na više različitih lokacija, ali telo Danke Ilić (2) i dalje nije pronađeno.

Prethodno, on je uhapšen i to pošto je njegov brat Dejan na saslušanju u Tužilaštvu, koje je trajalo više od 2 sata, rekao da je imao pomagača u skrivanju tela devojčice.

Dalibor je, po sopstvenom priznanju, učestvovao u sklanjanju tela ubijene Danke Ilić (2), a to što je išao sa policijom na lokacije u selu Zlot gde su postojale indicije da je telo devojčice moglo je da pomogne u konačnom kraju ove agonije i donese utehu porodici koja bi mogla da sahrani Danku.

Takođe, prema dosadašnjim informacijama iz policije, on je mogao da bude i ključni svedok u potrazi, s obzirom na to da Dejan Dragijević ne želi da otkrije gde se rešio tela devojčice nakon što su ga osumnjičeni za zločin bacili na deponiju na Starobanjskom putu.

Osumnjičeni Dejan je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je ubio Danku, te i da se rešio tela devojčice.

Potom je, dva dana kasnije, prema sopstvenom priznanju, uz pomoć brata Dalibora i oca Radeta telo Danke Ilić prebacio na drugu lokaciju.

Otac ključni svedok?

Sada, možda i najvažniji svedok jeste otac dvojice braće čije svedočenje bi moglo biti od ključnog značaja za pronalazak tela Danke Ilić s obzirom na to da ga je Dejan optužio da mu je pomogao.

Neposredno pred hapšenje, reporteri „Blica“ razgovarali su sa ocem Radetom Dragijevićem koji je rekao da mu je policija „odvela suprugu i drugog sina“.

– Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući – kazao je pre dva dana Rade Dragijević za Blic.

Tvrdio je da je u šoku i da ne zna šta se dešava, a za oba sina govorio da „oni nisu takvi“.

– Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se dešavalo, ali ne verujem da je tačno to što se priča. Dejan nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan ni bilo šta. Ni on, ni drugi sin Dalibor – pričao je Rade o svojim sinovima.

Policija pretresla kuću Dragijevića

Dejan Dragijević je u subotu u pratnji policije doveden ispred kuće u kojoj živi u selu Zlot, dok je cisterna ispumpavala septičku jamu oko kuće u potrazi za telom Danke Ilić, ali ništa nije pronađeno.

Policija je iz kuće Dragijevića iznela džakove sa dokazima, a iz jednog od njih virila je drška nalik drški lopate ili ašova. Taj predmet biće poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je korišćen u zločinu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare