Saznajemo! Evo kako su se Melina i Haris ponašali tokom saslušanja u policiji, oboma je izrečena hitna mera

Pevač Haris Džinović je oko 20 sati prošle noći, 1. aprila, pozvao policiju i rekao da mu se u kući nalazi bivša supruga Melina i da ju je zamolio da izađe da ne bi došlo do problema, ali da je ona to odbila, te je on bio prinuđen da ih pozove da reaguju.

Ekipa koja je došla na teren, u njegovoj kući je nađen pištolj za koji je imao legalnu dozvolu. U razgovoru sa policijom su Melina i Haris svaljivali su krivicu jedno na drugo, saznaje Telegraf.rs!

I jedno i drugo su pozvani sinoć u policijsku stanicu da daju iskaz, a kako saznajemo njima je izrečena hitna mera zabrane prilaska jedno drugom.

Obavešteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izveštaj o ovom slučaju.

Podsetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa decom, dok se ona iz iste po njegovim rečima davno iselila.

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savetu advokata pozvao policiju, pošto Melina navodno nije želela da napusti kuću, pevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom dešavanju.

Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati, tvrdi Blic.

Uočeno je da je Melina, tvrdi ovaj list, pred stanicom prošla automobilom i nije se javila sinu, sa kojim ona, kako Haris kaže, određeni period ne razgovara.

Ekipa Telegrafa uputila se nakon incidenta između Meline i Harisa na adresu Džinovića u jednom elitnom beogradskom naselju, a tamo smo zatekli njihovu ćerku Đinu.

Kako je usnimila naša novinarka, Đina je napuštala dom u kasnim večernjim satima, a ispred vile sačekao ju je automobil, u kojem nije poznato ko je bio.

Đina je sačekala da se zatvori kapija, dok je sa nekim razgovarala preko telefona, nakon čega je ušla u auto i otišla u nepoznatom pravcu. Što možete pogledati u snimku na ovom linku.

Inače, Haris se nakon incidenta oglasio i objasnio šta se dogodilo.

– Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla „svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi“ na šta sam joj ja rekao: „Ako sud kaže da je tvoja“ – rekao je Haris i dodao:

– Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio – objasnio je pevač.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

– Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju – ispričao jepevač, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare