„GLEDAJ SAD OVO, GLEDAJ KAKO JE UDARAM!“ MAJKA TUKLA BEBU U LAJVU NA TIKTOKU, SAD MORA NA LEČENJE: Tužilaštvo traži da joj se odrede ove mere! 

Podsetimo, istraga protiv M. M. pokrenuta je zbog sumnje nakon što je u „lajvu“ na Tiktoku šamarala dete od samo nekoliko meseci.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u postupku protiv okr. M.M. zbogsumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici, nad svojim maloletnim detetom i sve prikazivala na društvenoj mreži Tiktok, podnelo je predlog sudu za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

– Takođe je predloženo da se okrivljenoj produži pritvor – saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, istraga protiv M. M. pokrenuta je zbog sumnje nakon što je u „lajvu“ na Tiktoku šamarala dete od samo nekoliko meseci. Na uznemirujućem snimku se čulo kako beba vrišti, a majka se smeje i udara je preko usta i lica.

Na snimku se čuje kako ta žena obraća izvesnoj ženi i poziva je da vidi šta radi detetu.

– Gledaj sad ovo, kako je udaram – govori ona dok šamara bebu.

Većina onih koja je pratili uživo na Tiktoku zahtevali su od žene da odmah prestane da bije dete, pojedini su apelovali da se pozove policija.

Pirpadnici policije su munjevito reagovali, identifikovali nasilnu majku i spasli bebu a Drugo osnovno javno tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv nje.

– Nakon hapšenja osumnjičena je po predlogu tužilaštva smeštena na Klinici „Dr Laza Lazarević“ radi veštačenja, nakon čega je po pristizanju nalaza i mišljenja komisije veštaka, tužilaštvo predložilo da se prema osumnjičenoj odredi pritvor – saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva posle privođenja majke.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare