Dnevni horoskop za utorak 2. april! Lavovi željni strasti i uzbuđenja, Strelčevi rasipnici

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete o ljubavi, što će vas na kraju navesti i da se zaljubite. POSAO: Moguć manji novčani prihod. Vaša kreativnost će biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete dobiti priliku da rešite probleme koji su se javili prethodnih dana. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas sprečiti da se posvetite poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete patiti, jer vam je teško da se emocionalno povežete sa osobom koju volite. POSAO: Rad sa grupama ljudi ili kreativan rad. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Bićete previše osetljivi da biste mogli da budete srećni. Može se desiti i nešto što će vam dati razloga za tugu. POSAO: Problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

LAV

LJUBAV: Više ste zainteresovani za strast i uzbuđenje nego za trajnu ljubav. POSAO: Blago pogoršanje u sferi finansija, zbog blokade u prilivu novca i kašnjenja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da se sa partnerom suočite sa nekim životnim problemima i da to utiče na vaš odnos. POSAO: Mogući su problemi ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Bićete zadovoljni ljubavnim životom, jer se mnogo toga novog i uzbudljivog dešava. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Ulazite u period u kome će vas privući više osoba s kojima imate profesionalni odnos. POSAO: Nećete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

STRELAC

LJUBAV: Nemojte očekivati da se nešto posebno važno desi u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete vrlo rasipni, zbog čega možete zažaliti u budućnosti. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC

LJUBAV: Ovo je nepovoljan dan, uglavnom zato što ćete biti emotivno zatvoreni. Ako ste u vezi, partner će se požaliti na to. POSAO: Moguća je promena u karijeri. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

VODOLIJA

LJUBAV: Sačekajte bolje vreme za ljubav jer danas nećete imati sreće u ovoj sferi. POSAO: Nećete biti u skladu sa okolnostima i trendovima, što vam može naštetiti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Magnetski ste privlačni. Imaćete prilike da doživite ljubav o kakvoj ste maštali. POSAO: Moguće promene u karijeri ili promena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Povreda.

UDARNA VEST.rs (informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare