JK U DRUŠTVU 2 MISTERIOZNA MUŠKARCA U DUBAIJU! Menjala poze na balkonu LUKS hotela, a paparaco je ŠPIJUNIRAO iz druge sobe 

Jelena Karleuša se pre nekoliko dana vratila sa odmora u Dubaiju. Kao što smo već pisali, ona je bila smeštena u jednom od najskupljih hotela u Emiratima, a svoje pratioce svakog dana je častila vrelim snimcima i fotografijama sa ove luks destinacije.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Tako je jedna od fotografija koja je privukla najviše pažnje bila ona na kojoj je bila u belom od glave do pete u zanimljivom autfitu s potpisom jedne domaće dizajnerke. JK je na snimku i fotkama u ovoj kombinaciji prikupila oko 50.000 lajkova i nebrojeno komentara, a paparaco s lica mesta uspeo je da uslika kako zaista izgleda Jelenino snimanje i fotkanje za društvene mreže.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/TikTok

Kao što možete videti na fotografijama, Jelena je strpljivo pozirala svom fotografu i još jednom članu tima na terasi hotela u kom je odsela, pa su joj tako oni sve vreme nameštali svetlo i davali instrukcije kako da stane kako bi slike s fantastičnom panoramom i nekim od najprepoznatljivijih simbola Dubaija ispale najbolje moguće.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pop zvezda je vreme na ovoj destinaciji provela uživajući na plaži i u sunčanju na vrelom pesku Emirata, ali i u šopingu i poziranju u raznim modnim kombinacijama s potpisom kako domaćih, tako i najpoznatijih svetskih modnih brendova. Jedne večeri Jelena je s prijateljima otišla i u jedan od najboljih restorana u Dubaiju, gde su joj Arapi priredili kraljevski doček i malo iznenađenje. Oni su na kraju večere pevačici doneli parče njihove čuvene torte na kom je stajala poruka: „JK kraljica“.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/TikTok

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare