MIONA TRAŽI OD STANISLAVA SAMO JEDAN ODGOVOR: Muk u Beloj kući, Jovanovićeva na korak do raskida sa Ša! 

Jedan potez Mione Jovanović napravio je opštu pometnju.

U današnjoj emisiji „Pitanja gledalaca“, voditeljka je pročitala pitanje za Mionu Jovanović, a njen odgovor razbesneo je Nenada Aleksića Ša, koji pomno prati dešavanja između Mione i Stanislava Krofaka, njenog bivšeg dečka, koji se nedavno uselio u Elitu.

Naime, gledaoce interesuje kako bi izgledao Mionin razgovor sa Stanislavom, a ona je ovom prilikom otkrila da bi je zanimalo šta Krofak zna o njenoj porodici, odnosno, njihovom mišljenju u vezi njenog odnosa sa Ša:

– Da nešto možeš da pitaš Stanislava, šta bi ga pitala? – rekla je voditeljka.

Pogledaj galeriju

– Pitala bih samo za roditelje – rekla je Miona.

– Ja sam rekao svoje i ostajem pri tome – rekao je Ša.

Podsetimo, Mionina porodica ne podržava njenu vezu sa Ša i na sve načine pokušavaju da ih razdvoje, a Jovanovićeva tvrdi da ne mari za njihovo mišljenje i da će terati po svom. S druge strane, njihova poseta ju je veoma poremetila, što je kasnije i sama priznala, pa je dugo razmišljala da li je donela ispravnu odluku, kada je ostavila Stanislava, kako bi se upustila u vezu sa Ša, koji joj sada svakodnevno pravi ljubomorne scene, a njegovo ponašanje brine kompletnu javnost.

Ša je ponovo Mioni stavio do znanja da joj neće dozvoliti komunikaciju sa Stanislavom i da joj je strogo zabranjen taj razgovor o kom se priča, čime je potvrdio izjavu Krofaka da je reper veoma nesiguran u sebe i svoju vezu sa Mionom.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare