BAHATI VOZAČ IZAZVAO UDES, POLICIJA MU ODUZELA AUTO: Mladić nije imao dozvolu, „pasatu“ istekla registracija, povredio troje!

Pripadnici Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeli su vozilo „folksvagen pasat“ od dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su tri lica povređena. – Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu zadobio je lake telesne povrede, a lake telesne povrede zadobili su i devetnaestogodišnji vozač i sedamnaestogodišnji putnik iz drugog vozila. U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo – navodi se u saopštenju MUP.

Kako dalje dodaju, kontrolom je utvrđeno da vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, kao i da je na vozilu kojim je upravljao istekao rok važenja registracione nalepnice.

– Takođe je utvrđeno da je u poslednje dve godine u četiri navrata pravnosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole – navodi se u saopštenju policije. Iz MUP napominju da je od početka primene mere privremenog oduzimanja vozila za teže saobraćajne prekršaje, na teritoriji Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeto sedam vozila, a četiri vozača od kojih je vozilo oduzeto bile su osobe mlađe od 25 godina.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare