HITNA REAKCIJA NAKON POZIVA ANĐELINIH RODITELJA: Mora u sve da se uključi psihijatar, učesnici Elite potrebna STRUČNA POMOĆ!

Anđela Šparavalo, kako i sama tvrdi, nije psihički dobro, zbog čega joj je neophodna stručna pomoć.

Učesnica „Elite“,  Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo prolaze kroz pravu dramu otkako je produkcija dozvolila video pozive koje inače elitari dobijaju na poklon, kako bi se čuli sa porodicama. 

Kako njeni kod kuće nikako nisu za to da Anđela bude u vezi sa Bojanom, nastao je pravi haos, jer je porodica Šparavalo rekla ćerki da su pod velikim stresom zbog svega što im je priredila na televiziji.

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su danas odlučile da porazgovaraju o svom odnosu i stave sve karte na sto, pa izglade odnose, ukoliko je to moguće.

– Gde ti gledaš dok pričaš, moraš da imaš fokus na mene. Ne može da bude izgovor da si dobrica. Da li ti u emisiji slušaš šta drugi šričaju i šta govore – rekla je Bojana.

– Znam ja sve to ali ja sam uzrujana. Kad vidim suze ja sam takva. totalno sam bila zbunjena i ona je svašta nešto ispričala u dreki i viki – rekla je Anđela.

– Ti misliš da to nije neki vid manipulacije od nje, umeš i ti da isceniraš i da zaplačeš bez razloga, iz nekog besa ili bilo čega, jel vidiš da sam u pravu – rekla je Bojana.

– U pravu si, evo, tražila sam psihijatra, želim da vidim o čemu se radi – rekla je Anđela.

– Šta ti misliš, koji problem imam? – pitala je Bojana.

– Smatram da sam lakoverna, ali eto mislim da neki ne veruju i foliranti su, na primer Slađa, Lakić, Žana – rekla je Anđela.

– Ti imaš poremećaj pažnje, ti kad se sa nekim posvađaš totalno izgubiš fokus i ne znaš šta si htela da kažeš, nemaš koncentraciju. Nadam se da će ti psihijatar pomoći – rekla je Bojana.

UDARNA VEST.rs(republikap)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare