„OVO JE MOJIH PET MUNUTA“ Blogerka se konačno oglasila posle likvidacije još jednog njenog partnera! OBOJICA BRUTALNO UBIJENI 

Brutalno likvidirani pripadnik škaljarskog klana, Edmond Mustafa, bio je u dugogodišnjoj vezi sa crnogorskom blogerkom Vasilisom Nurković (25), a nakon njegovog ubistva, blogerka se nije javno oglašavala. Osim fotografija koje je redovno delila na društvenim mrežama, sada je objavila reči pesme u kojima se najverovatnije i sama pronalazi.

Vasilisa Nurković, Zijad Nurković, Edmond Mustafa, škaljarski klan
foto: Instagram/vasiilisa_

Vasilisa je inače pre ove veze bila u braku sa ubijenim Zijadom Nurkovićem, takođe pripadnikom škaljarskog klana i kuma pokojnog Alana Kožara, što govori o tome da se njen izbor nije mnogo promenio. Uvek u centru skandala,blogerka je na stupce crne hronike dospela u aprilu 2019. kada je bila svedok brutalne likvidacije svog supruga Zijada Nurkovića (24), a nakon toga uplovila je u vezu sa Mustafom.

Na svom Instagram profilu pored toga što je redovno delila fotografije na kojima pozira, sada je nakon što je Edmond Mustafa likvidiran, podelila emotivne reči koje je napisao pesnik Duško Trifunović, a šta one tačno za nju predstavljaju u ovom momentu, možete i sami zaključiti:

„Šta bi da si na mom mestu, da te mrze, a da ti se dive? Šta bi dao za veliku gestu, mesto svoga da tvoj život žive? Šta bi dao da možeš ovako, dići ruku a puk da te sledi? Da l bi i ti u svom srcu plakao kao što se moje srce ledi? Ti budi srećan što si preko puta i što nas strašna provalija deli jer ovo je mojih pet minuta, a pred vama stoji život celi.“

Da podsetimo, Vasilisa nije krila da je u emotivnom vezi sa Mustafom, iako je na svom profilu objavljivala zajedničke fotografije na kojima je ipak prikrivala njegovo lice. Naime, kao simbol njihove ljubavi, oboje su istetovirali broj 7, što je takođe često isticala na mrežama. Motiv ubistva škaljarca još uvek je nepoznat javnosti, iako je odmah nakon likvidacije, osumnjičeni za ovo ubistvo, Dino Ibrahimović, uhapšen, on je odlučio da će se nadalje braniti ćutanjem, a dalja istraga će pokazati ko i šta tačno stoji iza ovoga.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare