Ovako je izboden srpski bokser: Otkrivamo sve detalje horora, Stefan umro u Urgentnom!

Stefan Savić, 23-godišnji reprezentativac Srbije u MMA, tragično je preminuo u noći između subote i nedelje, kada je izboden nožem u centru Beograda, potvrđeno je Sportalu.

Do užasnog zločina je došlo na uglu Dobračine i Dunavske, dve ulice u centru Beograda, na Dorćolu. Tu je Stefan Savić nakon ponoći zatečen sa ranom u grudima, zatim je prevezen u bolnicu, ali je izdahnuo oko 01.55 u Urgentnom centru, potvrđeno je Sportalu.

Takođe, Sportalu je potvrđeno i da niko nije bio sa Savićem u trenutku napada.

Najveći uspeh u karijeri napravio je krajem 2023. godine. Tada je srpski reprezentativac osvojio bronzu na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani. Nakon dve startne pobede, u polufinalu ga je zaustavio Gadži Gadžijev, ali mu je svakako sledovala bronza. Učestvovao je i na još jednom prvenstvu sveta pre, ali nije napravio značajniji rezultat.

Od Stefana se tokom dana oprostio i MMA Savez Srbije.

Sa dubokim žaljenjem obaveštavamo vas da je u ranim jutarnjim časovima tragično preminuo naš mladi reprezentativac Stefan Savić.

MMA borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvek će ostati urezan u istoriju osvajanjem bronzane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donela odličje Srbiji u MMA.

Njegov neizmerni talenat, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh, čine neizbrisiv trag.

MMA Savez Srbije je potresen ovim gubitkom i iskreno izražava saučešće porodici i prijateljima.

Počivaj u miru!

UDARNA VEST.rs (Sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare