PUTINOVA NOGA VAN KONTROLE: Pokušavao da je smiri rukom tokom intervjua? (VIDEO)

Vladimir Putin snimljen kako smiruje svoju nogu rukom tokom intervjua.

Ruski predsednik Vladimir Putin postao je predmet pažnje nakon što je snimljen kako rukom smiruje svoju nogu tokom intervjua sa bivšim voditeljem Fox News-aTakerom Karlsonom, u Moskvi. Ovaj snimak izazvao je različite spekulacije o Putinovom zdravlju, iako je Kremlj više puta naglasio da je predsednik u dobrom zdravstvenom stanju.

Spekulacije o zdravlju predsednikaSlični snimci u prošlosti izazvali su spekulacije o Putinovom zdravlju, iako su zvanični izvori iz Kremlja isticali da je predsednik u odličnom zdravstvenom stanju. Ova tema je često bila predmet interesovanja javnosti, ali i medija širom sveta.

Putinovo javno prisustvo

Putinovo javno prisustvo često je predmet analize i pažnje, s obzirom na njegovu ulogu i uticaj u međunarodnoj politici. Svaki detalj vezan za njegovo ponašanje i gestikulaciju postaje predmet široke rasprave i tumačenja.

Iako su spekulacije o Putinovom zdravlju česte, zvaničnici iz Kremlja redovno ističu da je predsednik u odličnom stanju i da nema razloga za bilo kakvu zabrinutost.

„Šta se dešava sa Putinovom nogom?“Piše na društvenoj mreži „Twitter“ Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare