SKANDALČINA! MILJANA VEČERAS STIŽE U BEČ: Zola dobio JEZIVE poruke nakon pretnji! 

Diskvalifikovana takmičarka „Elite“ Miljana Kulićnedavno se vratila u Niš, nakon nekoliko dana provedenih u Beču, gde je pravila haos svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Nakon povratka, Kulićeva je iznela nekoliko šokantnih optužbi na račun Zole, a on je naveo da mu je ona pretila ubistvom.

Zola se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je podelio privatnu prepisku sa nepoznatom osobom. Kako je naveo, celog jutra mu stižu poruke sa više brojeva, a jedna osoba mu je najavila da Miljana večeras stiže u Beč.

– Javi se. Hoće Miljana da te čuje. Verovatno se večeras vraća – napisala mu je nepoznata osoba.

– I čula me i videla i pravila probleme. Umesto da je bila normalna, zajedno bismo pobedili, ovako neka joj je sa srećom, neka sluša koga treba, mene više ne zanima. Poz – odgovorio joj je Zola, pa dodao:

Zoli saopšteno da se Miljana vraća

– 3.949.594 poruka od jutros, sa 93.934.838 brojeva. Boli me k*rac kad se vraća – dodao je Čolić.

Zola je pretohdno otkrio kako mu je Miljana pretila.

 Reče devojka, koja mi je izvadila kuhinjski nož i kaže mi „Sakrij ovo dok spavamo, da mi ne bi palo svašta na pamet“. Spreman sam na sve poligrafe na svetu da idem, javno da odgovorim. Posle toga mi dođe u 6 ujutru i lupa na vrata – napisao je Zola putem Instagrama nakon Miljanine ispovesti, u kojoj je iznela skandalozne optužbe na njegov račun.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare