TROJE DECE STRADALO U POŽARU, RODITELJI HITNO PREVEZENI U BOLNICU: Užas u Rusiji!

Prema preliminarnim informacijama, uzrok požara je kvar na električnim instalacijama ili peći.

U selu Nečajevo, u ruskoj Nižegorodskoj oblasti, dogodila se stravična tragedija u kojoj je život izgubilo troje dece uzrasta osam, 10 i 16 godina. Prema saopštenju regionalnog odeljenja Istražnog komiteta Rusije, njihovi roditelji se trenutno nalaze u bolnici sa opekotinama, dok je uzrok požara još uvek pod istragom.

Dojava o požaru u privatnoj stambenoj zgradi

Dojava o požaru u privatnoj stambenoj zgradi u selu Nečajevo primljena je rano jutros, što je izazvalo veliku pažnju lokalnih i nacionalnih medija. Hitne službe su odmah reagovale, ali nažalost, troje dece je već bilo kasno spasiti.

Preliminarni uzrok požara

Prema preliminarnim informacijama, uzrok požara je kvar na električnim instalacijama ili peći. 

Pokrenut krivični postupak

Istražni komitet Rusije je odmah pokrenuo krivični postupak prema članu Krivičnog zakona Ruske Federacije koji se odnosi na uzrokovanje smrti iz nehata. Ova odluka je dočekana sa različitim reakcijama u javnosti, dok se istovremeno traži odgovornost za ovu tragičnu situaciju.

Tragedija u selu Nečajevo duboko je potresla lokalnu zajednicu i izazvala veliku pažnju javnosti širom Rusije. Istražni organi nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ovog događaja i pružili odgovore porodici žrtava i celokupnoj zajednici. Ova tužna vest podseća nas na važnost preventivnih mera i održavanja električnih instalacija u domovima kako bismo sprečili slične tragedije u budućnosti.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare