DARKO OSTAVIO ŽENU KUĆI, PA ZAPALIO NA KOPAONIK! Pevač uživa u ZIMSKOJ idli sa NJOM, šokiraćete se kad vidite o kome je REČ (FOTO) 

Darko Lazić, nalazi se na Kopaoniku, a društvo mu pravi ni manje ni više bivša surpuga Ana Sević, a da su i nakon kraha braka u odličnim odnosima, govori upravo podatak da su se uključili u emsiju sa zajedničkog ručka.

Tom prilikom, Darko se sa Kopaonika uključio uživo u emisiju „Premijera Vikend – Specijal“, te je sa voditeljkama Tijanom Pricom i Bojanom Lazić na samom početku razgovora progovorio o spektaklu koji su on i Andreana napravili.

Darko Lazić
foto: Printscreen YouTube

– Bilo je jako lepo, bilo je super. Kuma i ja kada pevamo, to mora da gori… – rekao je Darko.

– Da li često nastupate zajedno ili ipak ne – pitala je voditeljka.

– Ne baš toliko često, ali kada su malo veće proslave i organizacije, da. To ti je tandem iz snova, kako bih ja rekao…Prethodnu godinu?!Za mene je bila jako lepa, mnogo stvari se dešavalo, počevši od svadbe. 2024. godinu sam započeo jako lepo, samo neka tako ostane – rekao je Darko.

Darko Lazić
foto: Printscreen YouTube

– Da li si video neke od kolega na Kopaoniku – pitala je voditeljka.

– Tu sam upravo sa jednom koleginicom, tu smo porodično na ručku, evo da je pokažem – rekao je Darko, a onda je okrenuo telefon i pokazao da je sa svojom bivšom suprugom, Anom Sević, na porodičnom ručku:

Darko Lazić
foto: Printscreen YouTube

– Samo neka ovako ostane, Bogu hvala. Mi smo sada na porodičnom ručku . Nisam bila na nastupu, Danijel i ja smo sami sa decom, nije imao ko da ih čuva, ali bih sigurno bili da je imao ko da čuva decu – rekla je Ana Sević.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Pink/preneo/N.K.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare