ŠA PUKAO KAO ZVONO: Jeca na podu dvorišta iz sveg glasa i pravi LJUBOMORNE SCENE! (VIDEO)

Reper u doživeo pomračenje jer Miona ne želi da bude sa njim!

Nenad Aleksić Ša sinoć je doživeo novi nervni slom zbog odnosa sa Mionom Jovanović, koji je poljuljan nakon posete njene porodice. Mionini najbliži zahtevali su da se ona skoli od Ša i okonča vezu sa njim, a kako ona ne zna kojka odluka je najbolja, odlučila je da sa njim bude korektna, ali da stavi pauzu na ljubav. 

Ša nije mogao da podnese što nije blizak sa Mionom, pa je tokom cele noći pravio dramu i haos i pretio kako će pobeći iz rijalitija „Elita„. Oni su u jednom od razgvoora koje su obavili pokušavali da nađu zajednički jezik, a reper je plakao i objšavanjao da ne može da gleda njeno ponašanje koje je kao da je puštena s lanca, otkako nisu zajedno. 

– Teško mi je, loše mi je, a neću da te opterećujem. Miona, loše mi je, ja neću da ti prilazim, ali ti se ponašaš kao da si puštena s lanca i kao da ti je svanulo otkako si me odvojila od sebe. Mene to boli. Ja ne mogu to da gledam, to previše slobodno ponašanje. Ja možda ne primećujem kad smo mi u odnosu, ali ti nikad ne bi tako đuskala da si sa mnom – govorio je Ša. 

– Nenade, moj rođendan je – dodala je Miona. 

– Meni je to odvratno, ja nisam taj lik. Ja ne mogu da spavam, a da ne mogu da te zagrlim. Ja sam najgori, sve si u pravu, ja sam lud – nastavio je reper. 

– Nisam rekla da si lud, nego da nemaš normalno ponašanje. Ja sam mislila da ćeš ti ovo da privatiš, ja još i spavam sa tobom – poručila je mlad pevačica.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare