PUKLA BRUKA U ELITI! Anita dobila po nosu od Anđela nakon što ga je ZADOVOLJILA – NISI MI DEVOJKA! 

Aktuelni takmičar ,,Elite 7″ Anđelo Rankovićprošle noći imao je prvu vrelu akciju sa Anitom Stanojlović, a već sada se pojavio snimak sa imanja u Šimanovcima, koji dokazuje da Apolon za Zvezdare na bivšu surpugu Jovane Tomić Matore gleda samo kao kombinaciju. 

Naime, Veliki šef organizovao je danas kućice sa poklonima, te su se tu zadesili Anđelo i Anita ispred, a kada je Rankovića upitao cimer šta je kupio novoj devojci, on je burno odreagova. Ranković je rekao da mu Anita nije devojka, a Stanojlovićeva se odmah drcnula. 

– Šta si kupio devojci? – upitao je takmičar Anđela. 

 Vino – rekla je Anita.

– Nije mi to devojka – rekao je Anđelo.

– Nisam rekao tvojoj devojci, rekao sam devojci – rekao je Đedović.

 Tako se kaže – rekla je Anita.

Podsetimo, takmičarka „Elite“ Anita Stanojlović sinoć je najavila vrelu akciju sa Anđelom Rankovićem. Naime, sinoć im je bilo poslednje veče u sobi za izolaciju, te je Anita odlučila da ga iskoristi. Voditelju Darku Tanasijeviću je najavila da će ujutru „pasti masaža“. Tako je i bilo

Čim su stigli u sobu za izolaciju, Anita se bacila na posao. Anđelo se svukao, ona je sela na njegova leđa i počela da ga masira. Potom je Ranković odlučio da joj uzvrati uslugu. Seo je na Anitu i počeo da je dodiruje svuda po telu.

Strasti su se rasplamsale, a Anita i Anđelo su odlučili da nastave igrarije ispod pokrivača. Prvo su se poljubili strasno, a onda su im popustile kočnice. Uzdasi su odzvanjali izolacijom, koja se zatresla od njihove vrele akcije.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare