„U KUĆI ZA NJIH NEMA MESTA“ Terzin brat razočaran što će učesnik Elite dobiti dete s Milicom! U šoku je, evo šta im je sve poručio

Miloš Terzić, brat učesnika „Elite“ Borislava Bore Terzića oglasio se i dao svoj sud o trudnoći Milice Veličković nakon što su mu se slegli utisci. Miloš nije krio nezadovoljstvo što će mu brat postati otac baš u ovom trenutku, ali evo i koji je razlog.

– Još smo u šoku. Nije to trebalo tako da se desi, trebali su da nađu neki stan. Dete ko dete može da ostane, ali to je njihova stvar. Neću da sudim da li ona treba da abortitra, nek se saberu. Neka traže gde će da žive i nek traže sebi neki posao. U kući nema mesta da žive, ja tu živim sa svojom porodici – rekao je Miloš brat od Bore Terzića.

Elita, Milica Veličković
foto: Printscreen

Oglasila se i Miličina majka nakon vesti o trudnoći.

– Još uvek sam malo u šoku. Šta god da se desi ja sam uz nju. Šok je, tu nema šta da se reaguje. 24 godine ima, nije mala. Nisam suzu pustila, ne znam da li sam srećna. U šoku sam. Nije mi lako, u šoku sam…Najbolje da oni sami odluče gde žive, najbolje bi bilo da sami žive – rekla je ranije Miličina mama Danica.

UDARNA VEST.rs(Kurir/Pink/

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare